دسته محصولات

شیر رسیور

دسته بندی ها

    محصولات

    آنچه باید راجع به شیر رسیور بدانید؛ اینجاست

    شیر رسیور نیز مانند شیرآلات دیگر برای باز و بسته نمودن مسیر مبرد استفاده می ‌شود. در واقع رسیور از جمله تجهیزاتی است که اگر مبرد افزایش پیدا کند و  میزان آن بیشتر از حد مورد نیاز شود، آن را در خود ذخیره کرده و به سیستم مجددا وارد می‌ کند. طی این امر دیگر نیاز به شارژ دوباره مبرد نیست. این شیر را در خروجی رسیور نصب می ‌کنند. در برخی از مواقع اگر نیاز باشد شیر تعمیر شود، برای جلوگیری از هدر رفتن مبرد، مسیر حرکت به سمت دیگری می ‌رود. این نوع شیر بدنه برنجی دارد و اتصالات مسی آن در دو نوع است. برای خرید شیر رسیور باید اطلاعات کاملی از عملکرد آن داشته باشید. در ادامه با ما همراه باشید تا  به مشخصات کامل شیرهای رسیور بپردازیم.

     

    مشخصات فنی شیرهای رسیور

    شیرهای رسیور انواع مختلفی دارند و جنس بدنه این نوع شیرها از برنج است. دمایی که مبرد در مخزن مورد نظر مجاز به داشتن آن هاست، بین منفی ۱۵۰ تا منفی ۳۵ درجه بوده و بهتر است بدانید که ماکزیمم فشار آن نیز ۴۵ بار می باشد.

    کلاهکی که این شیر دارد از جنس شیشه تقویت شده PBT است و اتصال درجه آن با توجه به نوع شیر متفاوت خواهد بود. انواع شیر رسیور بر اساس قطعه معرفی می‌شود و حدود ۱۳ مدل اصلی است.

     

    مهم ترین کاربرد شیرهای رسیور 

    قبل از اینکه به معرفی این شیر بپردازیم باید بگوییم که وظیفه اصلی آن جمع کردن مبردی است که تقطیر شده و همچنین در وضعیت پمپ داون می ‌تواند گاز مبرد را در سیستم نگه دارد. جنس این مخزن از فولاد بوده و دارای شیرهای اطمینان و قطع است. شیر رسیور بین فیلتر درایر و کندانسور قرار می‌گیرد. این مخزن در وضعیت عملیات سیستم، باید مقداری مایع و گاز داشته باشد. اگر اوپراتور به نسبت کندانسور حجم بیشتری داشته باشد یا دارای سیستمی باشد که بتوان عملیات پمپ داون را در آن پیش بینی کرد، از رسیور استفاده خواهد شد.

    توجه داشته باشید که اگر اجزای سیستم در حال تعمیر باشند، می توانید از رسیور برای نگهداری از مایع مبرد استفاده کنید. امروزه شیر رسیور را در سیستم های سردخانه استفاده می‌ کنند. اما برخی از این سیستم ها از استفاده از این نوع شیر خودداری می‌کنند؛ چرا که سیالی که در آن وجود دارد گاز و مایع است و عملیات زیر سدسازی صورت نمی‌گیرد و یا مقدار کمی از این عملیات انجام می‌ شود.

     

    مهم ترین ویژگی های شیرهای رسیور

    از مهم ترین ویژگی‌ های شیرهای رسیور می‌ توان به موارد زیر اشاره کرد:

    • محدوده دمایی مجاز از منفی ۳۶ تا ۱۳۰ درجه
    • ماکزیمم فشار مجاز مبرد
    • جنس بدنه شیر رسیور از برنج نورد گرم
    • محافظ صفحه ‌ای از جنس فولاد
    • گلند سیل از جنس فیبرهای ارمیدیک و لاستیک کلوروپرن
    • کلاهک از جنس شیشه تقویت شده

     

    چه زمانی مایع باید در درون رسیور ذخیره شود؟

     

    1. سیستم تبرید نیازمند تعمیر باشد:

    در این مواقع شیرهای رسیور، ماده داخل سیکل را به صورت مایع در درون مخزن خود جمع می ‌کنند. در این فرایند هنگامی که کمپرسور در حال انجام فعالیت است، شیر خروجی رسیور را بسته و در این صورت مبرد درون خط مایع با کمک کمپرسور مکیده می‌ شود و در کمترین زمان، مایع تبخیر می‌ گردد. هنگامی که مایع تبخیر شود از اوپراتور خارج شده و در نهایت سبب خروج تمام گاز مبرد می ‌شود. زمانیکه ذرات آخر گاز از کمپرسور خارج شود، فشار به سمت صفر رفته و صدای کمپرسور تغییر خواهد کرد. هنگامی که صدا تغییر کند باید به آرامی شیر سرویس رانش را ببندید و دستور قطع کلید را بدهید. شما با انجام این فرایند می ‌توانید ماده مبرد را که در درون کندانسور و مخزن جمع شده است به آسانی تمام تجهیزات را برای تعمیر و سرویس کردن باز کنید.

     

    1. خاموش کردن کمپرسور از طریق پمپ :

    وجود مخزن در سیستم هایی که ظرفیت بالایی دارند، بسیار مهم است. هنگامی که بار برودتی کاهش پیدا کند، مایع اوپراتور از طریق شیر رسیور محدود می ‌شود و در نهایت میزان مایع مبرد اضافی در درون مخزن بالا می ‌رود. توجه داشته باشید که در هنگام کاهش بار، کندانسور تحت تاثیر کاهش بار قرار نخواهد گرفت و به درستی به وظیفه خود عمل می کند. اگر میزان بار ناگهان افزایش پیدا کند، مایعی که درون مخزن جمع شده است، به کمک تجهیزات دیگر می ‌آید و دمای سال را در مدت زمان کمتری به دمای لازم و مورد نیاز می‌ رساند. در سیستم هایی که ظرفیت پایینی دارند مانند یخچال، نصب شیر رسیور ضرورتی ندارد؛ اما اگر سیستم شما همراه با کندانسور هوایی باشد باید از این مخزن مایع استفاده کرد.

     

    توجه داشته باشید که مایع مبرد پس از آنکه از کندانسور خارج شود نیز تبخیر می شود، اما میزان آن بسیار کم خواهد بود. پس به این موضوع فکر نکنید که اگر مایع سابکول شود، تبخیری رخ نخواهد داد. از این رو همیشه قسمتی از مبرد حتی آن مقداری که در این شیر قرار دارد تبخیر می‌ گردد.

     

    عوامل موثر بر قیمت شیر رسیور

    همانطور که گفتیم شیرهای رسیور در سایز های مختلفی تولید می شوند و قیمت آن ها نیز با توجه به ابعادی که دارند، متفاوت خواهد بود. یکی از مسائلی که تاثیر مستقیمی بر روی قیمت شیر رسیور می گذارد، نوسانات بازار ارز است. ضمنا مشخصات فنی، نوع برند و جنس از جمله عواملی هستند که تاثیر مستقیمی بر روی تعیین قیمت نهایی این شیرآلات می گذرند.

    شما می ‌توانید برای اطلاع از قیمت دقیق این محصول از طریق شماره‌ های درج شده در سایت با کارشناسان ما تماس بگیرید.

     

    راهنمای خرید شیرهای رسیور 

    این نوع شیرها باید از تولیدکنندگان و فروشگاه‌ ها یا سایت‌های معتبر خریداری شود، چرا که با وجود انبوهی از تولیدکنندگان، تشخیص جنس اورجینال و اصل از تقلبی امری دشوار است. از این رو برای اطمینان خاطر برای خرید شیر رسیور، از طریق سایت ‌های معتبر اقدام کنید. سایتی که دارای نشان اعتماد بوده و تاریخ آن بروز می باشد یکی از مواردی بوده که نشان دهنده معتبر بودن است. مسترکول با بیش از یک دهه تجربه در حوزه فروش انواع تجهیزات برودتی آماده خدمت رسانی به مشتریان عزیز است. پیشنهاد می کنیم پیش از خرید فاکتورهای مدنظر خود را لیست کنید و با مشاوران ما در مسترکول تماس بگیرید. پشتیبانی سایت به صورت شبانه روزی پاسخ گوی شما عزیزان است و محصولی مطابق با کاربری مدنظرتان را طبق لیست به شما پیشنهاد می کند.

     

    سخن آخر 

    شیر رسیور وظیفه دارد مبرد تقطیر شده را جمع آوری کند و مخزن این شیر از جنس فولاد بوده و در سردخانه ها، بسیار پرکاربرد است. با توجه به عملکرد و کاربرد این شیر، باز هم برخی از افراد شیر رسیور را در سردخانه های خود به کار نمی‌برند؛ چرا که احتمال دارد فرایند سردسازی انجام نشود یا میزان سردسازی آن کم باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر و اطلاع از قیمت شیر رسیور و نحوه خرید شیر رسیور می توانید هم اکنون با ما تماس بگیرید.

     

     

    منوی دسته های خود را در هدرساز -> موبایل -> منوی اصلی موبایل -> نمایش/مخفی -> انتخاب منو، تنظیم کنید
    سبد خرید
    برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.
    دسته بندی محصولات